Betaling og levering

Betaling

Sikker betaling skjer via enten PayPal eller Vipps, du velger selv den tjenesten du ønsker å bruke ved utsjekking.   Nettstedet her crafts.tomi.no er sikker, men selve betalingen skjer ikke hos meg. Den foregår på de ovenstående tjenestene sine sider.

Forsendelse

Jeg er vanligvis rimelig kjapp med å få sendingen din levert på Posten, dersom produktet er inne. Beregn noe lengre tid på produkter som skal lages først.

Innen Norge tar det fra 3 – 7 dager for sendingen å komme frem. Jeg bruker vanlig brevsending, men i enkelte tilfeller trenger jeg å bruke rekommandert sending der verdien er høyere. Da vil det bli opplyst om det under hvert produkt.

Har du spørsmål, ikke nøl med å ta kontakt med meg.

English:

If you are in another country than Norway, you can use Etsy instead. Check out the link at the top of the page.

Thanks for your interest!